Gott Nytt År!!!

Precis som vi hoppades på blev 2013 ett spännande och händelserikt år…

När vi nu tittar i backspegeln å blickar bakåt i tiden, så kan vi sammanfatta 2013 med några rader:

Under det gångna året har vi utfört många uppdrag som gett oss fina minnen, inte bara för oss utan även för våra resenärer, deras anhöriga och personal. Vi har även bevisat att vi har kapacitet för att medföra avancerad medicinteknisk utrustning.  Några långresor har vi också kört, bland annat till Öland och Göteborg.
Arbetet med att sprida information om föreningen har fortsatt, vi har besökt otaliga evenemang och varit på flertal informationsträffar. Vart vi än kommer är föreningens arbete väldigt uppskattat.
Med pompa och ståt hölls i början av maj invigningen av vår iordningställda bil. Sedan några av våra sponsorer lämnat över bilen fortsatte vi med mingel och därefter en gemensam middag.
I juni startade vi en Facebook-sida, och med den har vi fått många som följer vår verksamhet – nästan 1700 gilla-markeringar, många kommentarer och privata meddelanden. Allt detta ger oss näring att köra vidare – Tack för Era värmande ord!

Nomineringen till svenska hjältar och artikeln i Aftonbladet gav många ringar på vattnet. Efter publiceringen hade våra kontaktpersoner ett styvt jobb med att besvara många frågor från personer från hela Sverige, som också önskade starta föreningar likt vår. Vi blev minst sagt smått överraskade över uppmärksamheten vi fick.

Tack vare en sponsor har vi nu tillgång till en föreningslokal där vi kan hålla våra möten.

Liksom föregående år vill vi även i år passa på att tacka företag, organisationer, privatpersoner för gåvor och sponsringar som vi fått under det gångna året. Vi tackar även medlemmarna för deras insatser. Det är tack vare Er alla som vi kan driva föreningen vidare.

Ett Gott Nytt År önskar vi på Önskeambulansen!!!

Ps. Det är en otrolig härlig känsla att få göra skillnad i vardagen för den som behöver det!!!